fbpx
Сьогодні
22:53 08 Бер 2019

Скликають "тітушок" на акцію: у Нацкорпусі заявили про підготовку провокацій Гладковськими

Проти Нацкорпусу готують провокації під час акції "Свинарчуків Порошенка – за ґрати!", яка відбудеться на Майдані Незалежності 9 березня.

Про це повідомила спільнота у своєму Facebook.

"Одразу після того, як Національний Корпус ініціював проведення 9 березня на Майдані Незалежності масштабної акції протесту "Свинарчуків Порошенка – за ґрати!", ми отримали інформацію про підготовку недружніми до НК силами з оточення Свинарчуків-Гладковських низки провокацій",  – йдеться у повідомленні.

За даними НК, Гладковський збирає проти представників Національної поліції та Національної гвардії України провокаторів – "тітушок",  зокрема із застосуванням вогнепальної й холодної зброї, засобів самозахисту у вигляді балончиків зі сльозогінним газом.

У Нацкорпусі закликали учасників акції правильно реагувати на провокації, а також вживати заходів для затримання провокаторів і передачі їх представникам правоохоронних органів.

Нагадаємо, за даними журналістів, Олег Гладковський носив прізвище Свинарчук, але в 2014 році змінив його на прізвище матері.

Також акцію підтримує ініціатива "Хто замовив Катю Гандзюк?", які також прийдуть нагадати президенту Петру Порошенку про ймовірних організаторів вбивства херсонської активістки – діючого голови ОДА Херсонщини Андрія Гордєєва та його заступника Євгена Рищука.

Завтра, 9 березня, о 12.00 год, обурені корупцією в оборонпромі громадяни виходять на віче на майдані. Захід підтримує…

Posted by Хто замовив Катю Гандзюк? on Friday, March 8, 2019

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: