fbpx
Сьогодні
20:11 07 Бер 2019

IKEA відтермінувала вихід на український ринок. Але буде альтернатива

Шведська мережа IKEA планує до кінця 2019 року відкрити у Києві чотири невеликих магазини, де видаватимуть замовлення через сайт.

Про це повідомляє Liga.net із посиланням на власні джерела.

Відкриття першого супермаркету IKEA відкладається. Таке рішення пов'язують із тим, що власники ТРЦ Ocean Mall не встигають відкрити його у раніше встановлені терміни, йдеться у виданні.

Зараз представники IKEA шукають приміщення для торгових точок, які працюватимуть лише із видачею онлайн-замовлень. Площа кожного становитиме близько 500 квадратних метрів.

"IKEA підтверджує своє прагнення змінювати на краще повсякденне життя українців, пропонуючи доступні товари та рішення для дому. З огляду на затримку будівництва та отримання дозволів ТРЦ Ocean Mall, компанія розглядає альтернативні опції, які дають змогу їй вийти на український ринок у найкоротші терміни", – повідомила IKEA в офіційній відповіді компанії на запит агентства Інтерфакс-Україна".

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: