fbpx
Сьогодні
13:08 06 Бер 2019

Гройсман оголосив конкурс на заміну Коболєва

Кабмін фактично відмовився продовжувати контракт з Андрієм Коболєвим

Кабінет міністрів України проведе відкритий конкурс на посаду голови правління НАК "Нафтогаз України". Про це на засіданні уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман. 

Гройсман відзначив, що 22 березня завершується контракт нинішнього глави НАК Андрія Коболєва і всього складу правління.

"Це означає, що ми повинні прийняти відповідні рішення з точки зору якості корпоративного управління … Ми приймаємо рішення з 23 березня оголосити конкурс на посаду глави правління "Нафтогазу", – заявив прем'єр.

Гройсман зазначив, що справа в Стокгольмському арбітражі виграв не Коболєв, а команда юристів, в тому числі міжнародних.

"Команда, яка ефективно боролася в судах з РФ, залишиться працювати", – підкреслив Гройсман.

Нагадаємо, минулого тижня наглядова рада "Нафтогазу" запропонувала продовжити контракт з Коболєвим на нинішніх умовах. У той же час прем'єр-міністр Володимир Гройсман зазначив, що ніяких рішень з цього питання не приймалося. Останнім часом він неодноразово висловлював невдоволення розміром зарплати Коболєва і високими преміями.

Після заяви Гройсмана Коболєв зазначив, що уряд фактично припинив з ним контракт. Наглядова рада НАК також виступила за діалог з Кабміном щодо продовження контракту.

Читайте нас у Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін у країні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: