fbpx
Сьогодні
09:01 25 Лют 2019

MARUV готова відмовитись від концертів в РФ заради участі в Євробаченні 2019

Артистка поскаржилася, що натомість від НТКУ вона нічого не отримує.

Переможниця Національного відбору на Євробачення-2019 MARUV зробила заяву після того, як її участь в пісенному конкурсі, який пройде в Ізраїлі, виявилося під загрозою.

На своїй сторінці в Facebook виконавиця написала, що заради участі в Євробаченні 2019 вона готова відмовитися від запланованих гастролей в РФ.

"Ви, напевно, вже чули про договір між учасником від України і НТКУ, який повинен бути підписаний сьогодні до обіду. Я готова відмовитися від виступів в Росії. В прямому ефірі відповіла на всі питання, які цікавили журі. Я не відвідувала Крим з 2014 року. Чи не порушувала жодного Закону України. А також готова взяти на себе всі витрати по участі в міжнародному конкурсі ", – зазначила артистка.

"Я – українка, люблю свою країну і пишаюся тим, що представлятиму Україну в Тель-Авіві на міжнародному конкурсі" Євробачення – 2019 "попри те, що за добу я отримала пропозиції від трьох різних країн представляти їх. Але моя відповідь категоричний – я виступаю від України і ніяк інакше! ", – додала MARUV.

Последние 24 часа были самыми эмоциональными в моей жизни.Я одержала честную победу в Национальном отборе на "…

Posted by MARUV on Sunday, February 24, 2019

Також вона розповіла, що, згідно з гучним договором, їй заборонено будь-яку імпровізація на сцені без затвердження НТКУ.

"Негайна передача авторських прав на пісню, що належать світовому лейблу Warner Music (про ці права було відомо до початку конкурсу). Чітко виконувати будь-які вимоги і вказівки НТКУ. (Теоретично, мене можуть змусити танцювати на Дні народження у якогось віце-прем'єра, і в разі відмови, мене дискваліфікують і зобов'яжуть знову виплатити штраф у 2 мільйони гривень. Плюс компенсувати НТКУ нібито збитки!). Заборона на спілкування з журналістами без узгодження з НТКУ. (Що повністю порушує свободу слова і права людини) ", – розкрила співачка кілька пунктів договору, який повинен бути підписаний між нею і НТКУ.

За словами MARUV, в разі порушення одного з пунктів – штраф 2 мільйони гривень і компенсація збитків ще на невизначену суму.

Виконавиця поскаржилася, що натомість від НТКУ вона нічого не отримує: ні копійки фінансової підтримки, ні допомоги в організації поїздки, ні, тим більше, міжнародної промо-підтримки. Навіть візою вона нібито повинна займатися сама.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: