fbpx
Сьогодні
22:05 22 Лют 2019

Вибори президента: ЦВК зареєструвала вже 357 спостерігачів

Центральна виборча комісія 22 лютого зареєструвала 9 офіційних спостерігачів від Міжнародного експертного центру виборчих систем (ICES) на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Про це повідомляє УНН з посиланням на ЦВК.

Таким чином, станом на 22 лютого Комісія зареєструвала 357 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій та іноземних держав на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Міжнародний експертний центр виборчих систем (ICES) – неурядова громадська некомерційна організація, створена групою висококваліфікованих фахівців у галузі права, політології, дипломатії та соціології з США, Великобританії, Нідерландів, Німеччини та Ізраїлю.

У 2007 році Центр ICES було зареєстровано Організацією Об'єднаних Націй (Відділ з надання допомоги в проведенні виборів) і внесено до переліку міжнародних неурядових організацій, які схвалили Декларацію принципів міжнародного спостереження за виборами і Кодекс поведінки міжнародних спостерігачів, які були прийняті ООН 27 жовтня 2005 року у Нью- Йорку.

Створенню ICES передувала дворічна спільна робота групи фахівців з США, Великобританії та Ізраїлю в складі місій міжнародних спостерігачів Інституту країн Східної Європи і СНД (East European States & C.I.S. Institute), створеного в 2002 році за рішенням Правління Асоціації "Громадяни за новий Ізраїль".

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: