fbpx
Сьогодні
12:12 16 Лют 2019

У виборчих бюлетенях буде два кандидати Тимошенко Ю.В.

25 січня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у президенти Юлію Володимирівну Тимошенко, а 6 лютого був зареєстрований Юрій Володимирович Тимошенко. Таким чином у виборчих бюлетенях буде два кандидати Тимошенко Ю. В.

Зазначимо, що у Комітеті виборців України вважають, що кандидати-клони дозволяють главам виборчих комісій легше фальсифікувати результати під час підрахунку голосів. Бюлетені з однаковими прізвищами можна непомітно покласти в потрібну стопку.

"Зареєстровано 44 кандидати в президенти, отже, бюлетень буде дуже великий, а шрифт малий. Відповідно помилитися в голосуванні людям похилого віку буде просто. А це саме аудиторія Юлії Тимошенко", – розповідає політолог Микола Давидюк в коментарі 24tv.ua.

Нагадаємо, лідер партії "Батьківщина", кандидат у президенти Юлія Тимошенко звернулася до президента Петра Порошенка з вимогою зняти з виборів її однофамільця Юрія Тимошенка. Про це вона заявила в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

За її словами, президент і його штаб в останні дні реєстрації кандидатів у президенти зареєстрували кандидатом, за своєю ініціативою, Тимошенка Юрія Володимировича. "Це вони розраховують таким шахрайським принизливим способом забрати у мене на виборах якісь відсотки і передати людині, яка нічого спільного немає з президентством", – сказала політик

Лідерка "Батьківщини" підкреслила, що у її команді точно знають, хто вносив грошову заставу за Тимошенка і як все відбувалося.

8 лютого Центральна виборча комісія (ЦВК) завершила процес реєстрації кандидатів на пост президента України. Всього зареєстровано 44 кандидати.

Читайте більше: Кандидати у президенти України-2019. Коротке досьє кожного

Вибори президента пройдуть 31 березня.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: