fbpx
Сьогодні
14:19 16 Лют 2019

На Донеччині вночі невідомі спалили автомобіль секретаря міськради

Сьогодні вночі невідомі підпалили автомобіль «Тoyota Camry», який належить родині секретаря Покровського міської ради Ірини Сущенко.

Відео інциденту на своїй сторінці в Facebook опублікувала місцева жителька, сусідка Ірини Сущенко Тетяна Моїсеєва-Шиленко.

«Хтось спалив машину секретаря Покровського міської ради. Я живу в цьому ж будинку. Був хлопок, як звук розбитої скляної пляшки. Долі секунди, заграва теплого світла. Горів капот і передні колеса, як ніби якась рідина повністю обволокла їх і проникла під капот. На підставі цього можна зробити висновки, що була використана поджігательная суміш», – написала дівчина.

Какие-то твари сожгли машину секретаря Покровского городского совета.

Posted by Tetiana Moiseieva-Shylenko on Friday, February 15, 2019

Згідно з повідомленням Покровського відділу поліції, за фактом підпалу автомобіля відкрито кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють усі обставини та осіб, причетних до скоєння правопорушення.

Також за даним фактом слідчими розпочато досудове розслідування по ч.2 ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 від 10 років.

підпал автомобіля у Покровську

підпал автомобіля у Покровську

підпал автомобіля у Покровську

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: