fbpx
Сьогодні
10:46 11 Лют 2019

Справа Гандзюк: заступник голови Херсонської ОДА Рищук подав у відставку

У відставку подав заступник голови Херсонської обласної адміністрації Євген Рищук.

Про це повідомив народний депутат Мустафа Мустафа Найєм.

Главе херсонского областного совета Владиславу Мангеру вручили подозрение по делу Екатерины Гандзюк. Также об…

Posted by Mustafa Nayyem on Monday, February 11, 2019

Також голові херсонського обласної ради Владиславу Мангер вручили підозру у справі Катерини Гандзюк.

"Раніше активісти і друзі Катерини Гандзюк називали обох чиновників в числі підозрюваних у замовному вбивстві", – зазначив Найєм.

Сам Євген Рищук повідомив, що тимчасово відсторонюється з посади на період слідства.

"Зважаючи на ситуацію навколо мого прізвища по ділу нападу на Гандзюк та моє бажання зробити все, щоб допомогти слідству та припинити політичні спекуляції навколо мене , я ще в п'ятницю, після сесії обласної ради, подав заяву голові Херсонської ОДА по ТИМЧАСОВЕ відсторонення мене від виконання службових обов`язків. В ту ж п'ятницю я домовився із слідчим СБУ України, в місті Києві, про зустріч і запропонував надати інформацію стосовно мене із застосуванням поліграфа", – написав Рищук на своїй сторінці у Facebook.

Зважаючи на ситуацію навколо мого прізвища по ділу нападу на Гандзюк та моє бажання зробити все, щоб допомогти слідству…

Posted by Євген Рищук on Sunday, February 10, 2019

28 січня на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради щодо розслідування справи Катерини Гандзюк батько активістки виступив зі зверненням, у якому назвав імена політиків, які, на його думку, причетні до замовлення вбивства його доньки.

4 лютого активісти зібрались під Адміністрацією президента та офісом партії "Батьківщина", аби ще раз нагадати, що особи, причетні до вбивства Каті Гандзюк, не тільки на свободі, але й займають керівні посади у державних органах влади, а відтак мають можливість впливати на слідство.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: