fbpx
Сьогодні
12:13 06 Лют 2019

Усунення Супрун - це політична технологія для зменшення рейтингу Тимошенко, - експерт

Нардеп Мосійчук, так само, як і суддя нереформованого Окружного адміністративного суду, який прийняв рішення по справі Супрун, – це лише брудна ширма. А саме рішення, скоріш за все, прийнято на найвищих щаблях влади.

Про це пише політичний експерт Олексій Мінаков на "Рубриці".

"Формально ця спецоперація з усунення Супрун реалізована в тому числі руками «радикала» Ігоря Мосійчука. Хочеться нагадати, що це вже не вперше, коли Мосійчук використовується і стає інструментом у руках Банкової. Наприклад, саме Мосійчук з посиланням на "власні джерела" першим повідомляв про фактично позбавлення українського громадянства Михайла Саакашвілі. Також саме Ігор Мосійчук, знову ж таки з посиланням на "власні джерела", першим повідомляв про образи Андрія Садового на адресу активістки Катерини Гандзюк, які той говорив під час телефонної розмови", – зазначив експерт.

Зрозуміло, що лідеру "радикалів" Олегу Ляшку не залишається нічого іншого, як використати ситуацію на свою користь напередодні президентських виборів. Тому він відреагував на результативність позову свого однопартійця в соціальних мережах: "Життя і здоров'я українців – найвища цінність. За це і боремось!".

"У цій ситуації є мотивація Порошенка "прибрати" Супрун з посади. Усунення Супрун зарахується автоматично, як "перемога" Олега Ляшка. Він буде використовувати цей факт в гонці. І це, гіпотетично, додасть йому електоральних балів. Відповідно, враховуюче єдине електоральне поле Ляшка з Юлією Тимошенко, остання втратить у рейтингу. В цьому і зацікавлений Порошенко, – наголошує Мінаков.

Читайте повністю: Усунення Супрун: спротив "медичній реформі" чи справа в виборах?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: