fbpx
Сьогодні
19:40 06 Лют 2019

Стеження за журналісткою в Одесі: поліція перевірить інформацію

Поліція Одеси проводить перевірку стосовно заяви журналістки та активістки Катерини Маденс щодо стеження.

Про це розповів речник Національної поліції Ярослав Тракало, коментуючи слова самої одеської активістки, пише УП.

Тракало пояснив, що на даний момент правоохоронці не отримували від неї особистої заяви, але відреагували на повідомлення у ЗМІ.

"Станом на тепер вказана громадянка не зверталася із заявою до поліції. Повідомлення про стеження за нею з боку невідомих осіб було виявлено шляхом моніторингу мережі Інтернет", – зазначив речник поліції.

За словами Тракала, наразі цей факт зареєстрований у встановленому законом порядку в Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень.

"Поліція Одеси проводить перевірку, в ході якої з'ясовуватимуться всі обставини, і буде прийняте відповідне процесуальне рішення. Якщо інформація підтвердиться, вирішуватиметься питання про внесення відомостей до ЄРДР та буде надана відповідна правова кваліфікація цій події", – сказав він.

Раніше одеська журналістка Катерина Маденс заявила, що вже близько місяця за нею ведеться стеження. Вона припустила, що це спроба тиску і залякування.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: