fbpx
Сьогодні
Фото 13:04 03 Лют 2019

Вибори президента: Гнап подав документи до ЦВК

Акція на підтримку висунення кандидата Гнапа від "Сили людей" під ЦВК. Фото: Павло Островський, "Рубрика"

Кандидат у президенти від "Сили людей" Дмитро Гнап подав документи до ЦВК. Перед подачею під будівлею Центрвиборчкому зібрались до 100 прихильників Гнапа і політичної партії "Сили людей".

Про це повідомляє журналіст "Рубрики".

Гнап подякував прихильникам і усім, хто підтримав його висування в президенти. Він сказав, що праймеріз і фандрейзингова кампанія – це лише початок на шляху до мети – повернути Україну собі.

Після короткої промови Гнапа музикант зіграв Гімн України на Великій шотландській волинці. Потім Гнап з юристами пішов до ЦВК, а лідери "Сили людей" на ганку перед ЦВК розповідають про ідею і результати праймеріз.

акція гнап цвк кандидат у президенти 2019

На підході до ЦВК Гнапа перестрів Ігор Шевченко, привітався з ним і подарував синю шапку. Гнап не хотів приймати, і хотів передати, але Шевченко запевнив, що це не крадена, а його власна.

Дмитро Гнап акція ЦВК кандидат у президенти 2019

Перед тим зранку Дмитро Гнап написав у себе в Facebook, що Приватбанк вчора затримав платіж на заставу. Але потім дописав: "Треба було підняти галас, щоб знайшлась відповідальна людина, яка провела платіж. І гроші списались. Запросто так. Вони ж нам кілька разів говорили, що для вашої операції дедлайн субота 16.00", – повідомив він.

Нагадаємо, Дмитро Гнап зібрав 2,5 мільйони гривень застави для участі у виборах Президента. Кампанію збору грошей серед громадян оголосили менш, ніж 2 тижні тому. Останні тисячі дозібрали буквально в останню годину до дедлайну.

Читайте інтерв'ю "Рубрики" з Дмитром Гнапом в рамках спецпроекту "Кандидати в кандидати": Кандидат у президенти Гнап: Думаєте, ми бідна країна? Зовсім ні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: