fbpx
Сьогодні
12:57 01 Лют 2019

Світовий банк комп'ютеризував робочі місця соціальних працівників на пів мільйона доларів

Оснащення  комп'ютерним обладнанням відбувається в межах виконання проекту Світового Банку та Міністерства соціальної політики України «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» та заходу «Удосконалення адміністрування виплат і послуг».

Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики.

Наприкінці січня 2019 року розпочалося постачання комп'ютерного обладнання у перші 101 ОТГ (з 234 відібраних з урахуванням пропозицій обласних державних адміністрацій).

Техніка призначена для укомплектування робочих місць працівників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення виконкомів сільських, селищних і міських рад, що надають мешканцям ОТГ адміністративні послуги соціального характеру, працівників служб у справах дітей та  фахівців із соціальної роботи.

Станом на 30 січня 44 ОТГ Дніпропетровської, 19 ОТГ Запорізької, 20 ОТГ Миколаївської та 18 ОТГ Рівненської областей отримали 861 одиницю техніки – персональні комп'ютери, ноутбуки, принтери та мережеві маршрутизатори. Комп'ютери забезпечені ліцензійними операційними системами та пакетами офісних програм.

Загальна вартість вже наданої технічної підтримки ОТГ складає понад  0,5 млн дол. США.

Постачання решті ОТГ планується найближчими місяцями.

Світовий банк, заснований у 1944 році, є однією з найбільших у світі організацій, що надають допомогу з метою розвитку.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: