fbpx
Сьогодні
13:58 01 Лют 2019

Премія Aprize: триває голосування за кращий український музичний альбом року

До 14 лютого триває голосування за шорт-лист премії (A) Prize 2019.

Впродовж року були зібрані українські релізи року. До слова, у 2018 році було видано близько двохсот альбомів. Редакція "Радіо Аристократи", у складі ведучих музичних програм та засновників, визначила Лонґ-лист. На цьому етапі до голосування ми запрошуємо вас. Разом ми складемо Шорт-ліст Премії. Голосувати тут: aprize.com.ua.

Альбоми Шорт-ліста ми даємо послухати авторитетному міжнародному журі. Їхня головна мета – обрати найкращий альбом року, звертаючи увагу лише на музику. Наступний крок – тайна вечеря членів журі, яка не закінчиться доти, доки не буде обраний найкращий альбом. Ім'я переможця буде оголошено 16 лютого на гала-концерті в арт-галереї сучасного мистецтва М17.

Цьогоріч — вже друга премія (A) Prize. Першу статуетку отримав гурт Dakha Brakha. І, до слова, це була перша нагорода і ознака визнання, яку гурт отримав на батьківщині.

Премію заснували, аби разом знайти найважливішій український альбом року.

"Україна дедалі впевненіше працює над собою, як над брендом. Важливою складовою бренду Україна, безумовно, є культура. Разом, ми шукаємо нові імена сучасної української культури. Створюємо нові форми. Фіксуємо істотні звершення. Шукаємо справжніх себе. Якщо ви зараз читаєте це повідомлення, то, напевно, жваво цікавитесь новою українською музикою. Вочевидь, вас, як і нас, цікавить лише справжня, трушна і авторська музика. Саме така є фокусом Премії (A) PRIZE", – наголошують організатори.

Премія (A) PRIZE — проект "Радіо Аристократів" за підтримки бренду Pepsi.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: