fbpx
Сьогодні
11:53 30 Січ 2019

Все населення України доведеться перевірити на поліграфі щодо співпраці з окупантами, - Матіос

Військова прокуратура планує перевірити на поліграфі ледь не все населення України щодо можливої співпраці з ворогом.

Про це розповів в ефірі телеканалу "112 Україна" головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

За його словами, президент України Петро Порошенко свого часу доручив "відсіяти людей простих, які вимушено живуть в режимі окупації, тих, хто вимушено працює вчителем в школі, від тих, хто свідомо організовує фейковий вибори".

"А ви знаєте, в чому полягає феномен? А немає такого механізму. Ми сіли, багато нормальних людей за п'ять років, і виявилося, що це провести через Верховну Раду буде неможливо … Значить, що потрібно придумати? Потрібно продумати ноу-хау", – заявив головний військовий прокурор.

За його словами, перевірка стане можливою завдяки розробленій в Одесі програмі.

"Відкрию сьогодні великий секрет для всієї держави. Зараз в Одесі на базі одного досить потужного інтелектуально-наукового центру розроблена програма за принципом проходження поліграфа на комп'ютері будь-яким осудним людиною, який за певним алгоритмом реагує на перелік питань. І реакція на ці питання дає відповідь – говорить щиро або нещиро … Для цього потрібен комп'ютер і півгодини на одну людину", – розповів Матіос.

Ведучий програми уточнив, чи пропонує Матіос пропустити через поліграф все населення України.

"Доведеться пропустити все, тому що сусід на сусіда буде стукати, ображатися буде, мстити буде. Це такі реалії України", – відповів Матіос.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: