fbpx
Сьогодні
22:51 26 Січ 2019

"Темний бік Кремля": хакери опублікували масштабну кількість даних про зв'язки Росії з церквою, війну на Донбасі

Проект DDoSecrets website у п'ятницю, 25 січня, опублікував дані електронних листувань, які містять інформацію щодо Російської Федерації та війни на Донбасі.

Про це повідомляє The New York Times.

Більшість матеріалів, які мають назву "Темний бік Кремля" містять інформацію про війну на Донбасі, зв'язки Кремля з Російською православною церквою, операції російських олігархів та інше. Загалом хакери опублікували щонайменше 175 гігабайтів інформації.

"Ми намагались зібрати та поширити наявні матеріали з недостатньо дослідженої теми: російські владні кола, їх взаємозв'язки та операції впливу. Люди мають лише побічне уявлення про це. Крім небагатьох експертів, цю тему не досліджували детально і в контексті", – розповіла журналістка Емма Бест, яка допомагала в організації проекту.

Серед опублікованих документів матеріали російського Міністерства внутрішніх справ, матеріали російської хакерської групи "Шалтай Болтай", документи російського відомства з експорту зброї "Рособоронекспорт" та "хакерська хвиля", яка стосувалась збиття літака MH17 над Донбасом в 2014 році.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: