fbpx
Сьогодні
16:13 18 Січ 2019

Зеленський прокоментував розслідування про його кінобізнес у Росії

Шоумен, за сумісництвом кандидат у президенти, Володимир Зеленський прокоментував розслідування "Схем", які знайшли у нього кінобізнес у Росії.

Відеовідповідь він опублікував у своєму Instagram.

Зеленський заявив, що ні він, ні будь-хто з учасників студії "Квартал-95" не працює в Росії.

"Ще раз заявляю: ні я, ні студія "Квартал – 95", жоден з її учасників не працюємо в Росії після того, що вона зробила в Україні. Я туди не їжджу, я там не виступаю, на мене навіть заведено кримінальну справу, бо я і "Квартал-95″ допомагали українській армії фінансами", – заявив шоумен.

Він запевнив, що його компанія торгує інтелектуальними правами з 21 країною СНД. А всі зароблені від цього гроші витрачають в Україні на виробництво вітчизняного контенту.

"У нашій компанії справді багато прав. Ми торгуємо з 21 країною, з усіма країнами СНД. Ми торгуємо інтелектуальними правами, ми торгуємо нашими ідеями, сценаріями. Гроші надходять на різні західні компанії, звідти – в Україну. В Україні ці гроші які витрачають на виробництво нашого контенту".

Мы работаем и живём в Украине!!!

Публикация от Владимир Зеленский (@zelenskiy_official)


Нагадаємо, що журналісти програми "Схеми" заявляли, що не студія "Квартал-95" займається виробництвом кінопродукту у Росії, а фірма-засновниця студії – Green Family LTD (Володимир Зеленський володіє нею через кіпрську компанію).

З початком війни на Донбасі та по 2017 рік ця фірма принесла $13 млн заробітку.

У грудні в інтерв'ю з Дмитром Гордоном Зеленський запевняв, що бізнес в Росії закрив у 2014 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: