fbpx
Сьогодні
17:29 15 Січ 2019

У Китаї блокчейн-компанії змусять цензурувати контент

Китайський уряд змушує блокчейн-компанії піддавати цензурі контент, зберігати ідентифікаційні дані користувачів і ділитися ними з владою, щоб підтримати "упорядкований розвиток".

У рамках нової системи реєстрації Адміністрація кіберпростору Китаю (CAC) зажадає від користувачів ,блокчейн-платформ блокчейна надання своїх справжніх імен, національних ідентифікаторів і навіть телефонних номерів, повідомляє Reuters.

CAC почне вводити правила в наступному місяці. Будь-яку компанію, де блокчейн не реєструє особу користувача і не дозволяє цензуру контенту, покарають у вигляді штрафів або судового переслідування.

Китай вже фактично оголосив про перемогу в своїй війні з криптовалютою, яка почалася після заборони на обмін у вересні 2017 року.

Тоді юань був представлений в більш ніж 90 відсотках операцій з біткоїнами. До липня минулого року центральний банк Китаю представив дані, що показують рівень застосування юанів у світовій торгівлі біткоїнами в 1%.

Проте, дослідження показують, що великі міста, такі як Шанхай, Хенань, Гуанчжоу і Шеньчжень, підтримали блокчейн-проекти, а останнє з них заснувало фонд в 72 мільйони доларів для стимулювання їх зростання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: