fbpx
Сьогодні
18:24 29 Гру 2018

Сенцов написав нового листа: "Я не збираюся здаватися"

Фото svoboda.org

Український політв'язень, режисер Олег Сенцов написав листа редакції російської газети "Новая газета", в якому подякував за підтримку журналістів.

"Вся ваша редакція для мене герої, як матроси на картонному кораблику, який все ніяк не може потонути, нам всім на радість", – написав він.

За словами Сенцова, у нього зараз "все гаразд, і стосовно здоров'я, і взагалі".

"Хороших новин я не чекаю, ні в загальному, ні для себе персонально. Але це не означає, що я збираюся здаватися, розчаровуватися або про щось шкодувати. Вірю я як і раніше тільки в себе. Може, це і цинічно, зате чесно і надійно", – пише він у листі.

Сенцов розповів, що черпає інформацію про те, що відбувається, з випусків Новой газеты та телеканалу Россия 24. Як розвага у нього – випуски передач з російським пропагандистом Дмитром Кисельовим.

"Вранці я коротко дивлюся Россию 24, щоб бути трохи в курсі того, що відбувається. А по неділях я насолоджуюся дві години Кисельовим. Тут немає театру, тому я ходжу на Кисельова!" – написав політв'язень.

Сенцов в листі нагадав, що до звільнення з російського полону відмовляється давати інтерв'ю ЗМІ і коментувати будь-які питання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: