fbpx
Сьогодні
09:18 22 Гру 2018

McDonald's запускає доставку їжі по всій Україні

McDonald's, спільно з міжнародним стартапом Glovo запустили сервіс доставки їжі в Києві.

Про це розповів директор з регіонального розвитку Glovo Утсав Агарваль на прес-конференції в Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми активно працюємо з McDonald's на 21 ринку. Тепер сервіс доступний в Україні. Зараз доставка охоплює 6 ресторанів, до кінця року буде 10. Після цього плануємо активно розширюватися", – сказав він.

Як зазначив генеральний директор McDonald's Гжегож Хмелярскій, компанія до цього часу не мала в Україні офіційного договору ні з одним сервісом доставки в Україну. Споживачі, як і раніше, можуть користуватися іншими доступними сервісами, однак в такому випадку, McDonald's не несе відповідальність за якість наданої послуги. Вартість доставки буде фіксованою і складе 20 грн, мінімального розміру замовлення не буде.

Доставка доступна в Шевченківському, Печерському та Солом'янському районах Києва. Протягом першого кварталу 2019 року Glovo планує охопити всі райони, а до кінця 2019 року – усі регіони України. В першу чергу доставка буде поширюватися на міста-мільйонники.

Довідка.

Glovo – іспанський стартап, заснований у Барселоні в 2015 році. Спеціалізується на купівлі та доставці всього, що потрібно клієнтам. В Україні почав працювати з жовтня 2018 року, поки функціонує тільки у Києві.

McDonald's в Україні об'єднує 86 ресторанів, з них 13 діє в Києві. Вперше мережа почала співпрацювати з Glovo в Італії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: