fbpx
Сьогодні
14:51 09 Гру 2018

Стало відомо, коли офіційно відкриють громадський ресторан Urban Space 500 у Києві

Фото the-village.com.ua

Громадський ресторан Urban Space 500 визначив офіційну дату відкриття: проект соціального підприємництва розпочне роботу в Києві 18 грудня.

«Уже 18 грудня з 14:00 в Urban Space 500 можна буде забронювати столик для обіду, побувати на авторській екскурсії закладом від співзасновників та співзасновниць, поговорити про ідеї, про місто та просто приємно провести час із друзями», – розповідають в Urban Space 500.

У момент відкриття у просторі на вулиці Бориса Грінченка, 9 поблизу майдану Незалежності будуть функціонувати всі чотири зали ресторану, серед яких зала для подій.

На гостей чекають:

  • авторські екскурсії простором ресторану від співзасновників
  • настільна гра "Місто Синергія"
  • музика, а куди ж без неї
  • мрії про майбутнє Києва
  • розмови про нові форми громадянського суспільства, атмосфера сусідства
  • сюрприз

Серед особливостей Urban Space 500 – чотири зали різного призначення, включно із залою з відкритою кухнею, двосторонній бар і подієвий майданчик.

Довідка.

Urban Space 500 – громадський ресторан, який працюватиме за принципом соціального підприємництва. 500 людей вклали гроші у проект, щоб розвивати його за прикладом івано-франківського Urban Space 100, 80% прибутку якого спрямовують на розвиток міста.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: