fbpx
Сьогодні
Ексклюзив 16:57 03 Гру 2018

Еко-рішення: активісти Полтави презентують стратегію поводження з побутовими та небезпечними відходами

У Полтавській міській раді 5 грудня відбудеться відкрите обговорення стратегії поводження з побутовими та небезпечними відходами, ініціаторами якої є Громадська організація "Еколтава". Їх підтримують в управлінні ЖКГ міської ради.

Про це в коментарі Рубриці розповіла менеджер "Еколтави" Маргарита Мостова.

«Як і по всій країні в Полтаві є проблема з сміттєзвалищами і переробкою. Наша громадська організація перша в Україні подала  позов до суду на місцеву владу за те що не організовано належний збір відходів. І влада пішла на зустріч! Наш фахівець поїздив по Україні, вивчаючи досвід міст у вирішенні питання з відходами. Зараз розробляється стратегія міста по небезпечних відходах та окремо по побутових. 5 грудня буде перше публічне обговорення, де активісти презентують бачення майбутньої системи сортування відходів у Полтаві та області. Крім того нас не може не турбувати те, що почався процес побудови підприємства з поводження з відходами на території області. Цей процес може бути дуже вдалим. Але треба моніторити аби були дотримані всі будівні вимоги та думки сторін», – розповіла вона.

Еколтава

5 грудня о 14:00 в депутатській кімнаті Полтавської міської ради (каб.223) відбудеться відкрите обговорення спільно з представниками міської ради, журналістами та громадськістю.

Подробиці тут .

Раніше Рубрика писала, що «Ekoltava» працює вже 5 років, запустила 9 масштабних проектів, пропагує "зелений активізм", навчає сортуванню сміття та розумному споживанню енергії. А також скреативили фотопроект, яким поділилися сотні фейсбукерів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: