fbpx
Сьогодні
10:24 27 Лис 2018

На захоплених в Азові кораблях було двоє офіцерів контррозвідки СБУ

СБУ підтверджує захоплення своїх офіцерів під час атаки Росії на український флот в Азовському морі.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки.

"Голова Служби безпеки України Василь Грицак підтверджує інформацію про перебування співробітників військової контррозвідки СБУ на борту кораблів ВМС України, які, всупереч міжнародному законодавству, були атаковані та захоплені російською стороною у Керченській протоці",  – йдеться у повідомленні.

Офіцери спецслужби виконували службові завдання з контррозвідувального забезпечення на кораблях флоту.

"Понад чотири роки російської агресії українські військові контррозвідники знаходяться на передовій пліч-о-пліч із бойовими побратимами ЗС України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби. І так буде завжди", –  зазначили у службі.

За підтвердженою інформацією СБУ один із російських штурмовиків використав проти українських катерів дві бойові некеровані ракети, внаслідок чого один із офіцерів СБУ отримав важке поранення.

"СБ України в межах компетенції вживає всі необхідні заходи для звільнення українських бранців та повернення їх до своїх родин. Водночас Служба безпеки України вимагає від керівництва російських спецслужб припинити психологічний і фізичний тиск на українських військовослужбовців", – йдеться у повідомленні.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: