fbpx
Сьогодні
Фото 17:39 18 Лис 2018

У селищах на Тернопільщині з'явилися нові громадські простори

У селах на Тернопільщині в листопаді відкрили два новий громадських простори: "Павільйон" у с. Байківці та "Шахове поле" в смт Заводське.

Про це йдеться у Facebook-спільноті Західноукраїнський ресурсний центр.

9 листопада, в результаті реалізації місцевої ініціативи ГО "Файна громада" в рамках програми DOBRE, відбулося урочисте відкриття громадського простору "Павільйон" у с. Байківці, Тернопільська область.

«Метою даної ініціативи було створення майданчика для спілкування та зустрічей жителів громади, проведення їх дозвілля. Близько 50 осіб були присутні на заході, під час якого мали можливість взяти участь в майстер-класі з валяння іграшки та танцювальних бансах, а також поспікуватися з представниками органу місціевого самоврядування», – йдеться у повідомленні.

А 16 листопада в смт Заводське відбулось відкриття громадського простору "Шахове поле".

«Місце для гри у великі (вуличні) шахи облаштоване в рамках мікропроекту, який реалізувала громадська організація "Від ідеї до успіху" в співпраці з Заводською селищною радою. Поруч з Будинком культури і дитячим майданчиком з`явилось місце, де окрім як пограти в шахи можна поспілкуватись, обмінятись ідеями, спільно обговорити цікаві для розвитку громади ініціативи», – пише спільнота.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: