fbpx
Сьогодні
17:09 12 Лис 2018

Спадщина легенди: куртку Майкла Джексона продали за $298 тисяч

Легендарну куртку Майкла Джексона з його першого світового турне "Bad" продали на аукціоні в Нью-Йорку за $298 тисяч, що майже втричі перевищує її стартову ціну.

Про це у понеділок, 12 листопада, повідомила агенція Reuters.

Як зазначається, куртку "Bad" разом з іншими 100 предметами з великої колекції рок-н-ролу пам'яток на нью-йоркському аукціоні Julien's виставив техаський бізнесмен і меценат Мілтон Веррет.

Саме ця чорна куртка Майкла, в якій співак виступав протягом 1987 – 1989 років під час свого турне, вважається найбільш знаковою, бо саме на ній стоїть його автограф срібним маркером. Спочатку за неї хотіли 100 тисяч доларів. Хоча не менш легендарна інша червоно-чорна куртка Джексона з кліпу "Thriller" раніше, у 2011 році, пішла з молотка за 1,8 млн доларів – зазначає видання.

Також цьогоріч за $156 250 продали гітару Принца, а мотоциклетний жакет співака з його "Purple Rain" – за $37 500 .

Серед лотів аукціону рок-н-ролу цієї суботи крім того були представлені електрогітари Боба Ділана, Пола Маккартні, Еріка Клаптона, а також учасників гуртів U2 та The Edge.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: