fbpx
Сьогодні
21:34 11 Лис 2018

У Парижі обговорили питання звільнення українських політв’язнів в Росії

Президент України Петро Порошенко обговорив з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель питання про негайне повернення до переговорів про обмін та звільнення українських громадян – політв'язнів, які незаконно утримуються в РФ і на окупованих територіях Донбасу і Криму.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Обговорювалося питання звільнення політичних ув'язнених, які незаконно утримуються в тюрмах Російської Федерації, у в'язницях в окупованому Криму і термінове повернення до обміну наших героїв, у тому числі військових, солдатів, які незаконно утримуються на окупованій території на Донбасі", – сказав Порошенко.

Глава держави також повідомив, що обговорювалося питання просування пропозицій України про введення миротворців на окуповану територію Донбасу і підтримки позиції України нашими партнерами по нормандському формату – Німеччини і Франції.

Він також повідомив, що керівники Франції і Німеччини найближчим часом зроблять заяву з питань, які обговорювалися на тристоронній зустрічі в Парижі.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: