fbpx
Сьогодні
Відео, фото 16:56 11 Лис 2018

Псевдовибори в ОРДЛО: в Донецьку зазивають "електорат" ярмарками і розіграшами призів

У Донецьку на дільницях, де підконтрольні Росії бойовики проводять у неділю так звані "вибори", продають продукти зі знижками.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зокрема, на відео видно "виборчу дільницю" №73 у Донецьку, біля якої продають продукти харчування та розігрують призи. Судячи з відео, на дільниці та біля неї зовсім небагато людей.

"Біля багатьох шкіл, технікумів проходять ярмарки. Також поряд із дільницями стоять намети, де розігруються призи", – йдеться в повідомленні.

Крім того, на території закладів, де проходять всевдовибори, чергують люди у військовій формі зі зброєю.

У той же час, в підконтрольному бойовикам Донецьку учнів технікумів примушують відвідати святковий концерт, запланований з нагоди "виборів" угруповання "ДНР".

Псевдовибори в Донецьку

Про це "Новинам Донбасу" повідомив учень донецького технікуму промислової автоматики.

За його словами, відвідування концерту є обов'язковим, на сам захід студенти будуть висуватися групами від місця навчання після переклички.

У разі ігнорування концерту студенти технікуму "матимуть справу з заввідділенням", додав учень. Він зазначив, що відсутність на концерті може вплинути на екзаменаційну оцінку, оскільки вже був випадок заниження балу через ігнорування заходів "ДНР".

Псевдовибори в Донецьку

Концерт з нагоди "виборів" запланований на площі Леніна. "ДНР" анонсувала виступ на ньому російських виконавців Юлії Михальчик і Дмитра Колдуна.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: