fbpx
Сьогодні
12:08 09 Лис 2018

Netflix планує зняти 5 аніме-серіалів за мотивами популярних стрічок

Стрімінговий сервіс Netflix анонсував роботу над 17 новими серіалами та фільмами.

Про це йдеться на сайті сервісу.

Зокрема, вже зараз запущені у виробництво п'ять нових аніме-серіалів, які будуть зняті за мотивами світу "Тихоокеанського кордону" та "Видозміненого вуглецю".

Перший розповість історію сестри і брата, які стають пілотами покинутого Єгеря. Шоураннерами серіалу призначені Крейг Кайл ( "Тор: Рагнарек") і Грег Джонсон (серіал "Люди Ікс: Еволюція").

Сюжет аніме по "Видозміненому вуглецю" буде розвиватися у тому же всесвіті, що і сюжет оригінального серіалу від Netflix, але зосередиться на нових елементах його міфології.

Сценарій напишуть Даї Сато і Цукаса Кондо.

Ще один проект під назвою Cagaster of Insect Cage (Кагастер клітини комах) стане адаптацією однойменної манги. Дія серіалу розгорнеться в постапокаліптичному світі, де невідома хвороба перетворює людей в гігантських комах-вбивць.

Аніме "Ясуко" розповість історію колишнього Роніна. Йому доведеться знову взяти в руки меч, щоб допомогти дитині, за яким полюють темні сили. Дія буде відбуватися в альтернативній Японії, яку роздирають війною технології і магія.

Головного героя озвучить Лакіт Стенфілд. Режисером і виконавчим продюсером призначений Лешон Томас, а музику напише номінант "Греммі" Флайінг Лотус.

Останній проект "Трейс" буде адаптацією однойменного графічного роману Буджетта Тана та й Каджая Бальдіссімо. Дія буде відбуватися в Манілі, де серед простих людей спокійно живуть різні міфологічні істоти. Головному герою доведеться зіткнутися зі злочинним світом, де ведуть справи всі ці злісні істоти. Виконавчим продюсером виступить Джей Оліва ( "Чудо-жінка")

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: