fbpx
Сьогодні
16:01 08 Лис 2018

Вбивство Гандзюк: ТСК вирішила провести перше виїзне засідання в Херсоні

Тимчасова слідча комісія з народних депутатів, які займуться розслідуванням нападів на активістів, вирішила провести перше виїзне засідання в Херсоні, де облили кислотою активістку Катерину Гандзюк.

Таке рішення нардепи прийняли на першому засіданні ТСК 8 листопада, передает УП.

Члени комісії вирішили провести наступне засідання у Києві 15 листопада о 10 ранку. Зокрема, наступного тижня нардепи мають визначитися з планом роботи, оскільки звітуватимуть про свою діяльність через три місяці у Верховній Раді.

Крім того, вони домовилися провести перше виїзне засідання в Херсоні. Точної дати комісія не погодила, проте зазначила, що з'їзд має відбутися до кінця листопада.

Комісія також обговорювалося питання привернення громадськості до діяльності ТСК.

Зокрема, під час засідання, виступила подруга Гандзюк, яка закликала виключити зі складу комісії соратника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, представника "Народного фронту" Антона Геращенка.

Проте, за словами голови комісії нардепа Борислава Берези, ВР проголосувала за такий склад комісії, тому змінити склад неможливо.

Береза також закликав нардепів не піаритися на роботі комісії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: