fbpx
Сьогодні
08:33 29 Жов 2018

На Донбасі знищили трьох окупантів, ще 6 були поранені, - штаб ООС

За добу на фронті троє окупантів були ліквідовані, а ще шестеро отримали поранення у боях з українською армією.

Про це передає прес-центр штабу ООС.

Упродовж минулої доби ворог 19 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, у тому числі 3 рази з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Противник здійснював обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар'їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

На Луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на Донецькому – біля Луганського, на Маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Гнутове противник застосовував міномети. В першому випадку це була зброя калібру 120, а в інших – 82 мм.

Вогонь окупаційні війська сконцентрували на двох напрямках. Найчастіше ворог відкривав вогонь на Приазов'ї, трохи менше обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку. Окупанти, в основному, використовували гранатомети та великокаліберні кулемети.

"Упродовж минулої доби один військовослужбовець Об'єднаних сил був поранений. За даними розвідки, 28 жовтня, 3-х окупантів було знищено, ще 6 – отримали поранення", – повідомили у штабі.

Протягом поточної доби противник вогонь по наших позиціях не відкривав.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: