fbpx
Сьогодні
20:28 21 Жов 2018

Сучасні технології: у Бахмуті запрацював оновлений блокпост

У Бахмуті на Донеччині запрацював оновлений блокпост, забезпечений сучасними технічними засобами.

Про це повідомила поліція Донеччини.

«У Бахмуті запрацював оновлений блокпост. Об'єкт забезпечений сучасними технічними засобами та інфраструктурою для підвищення рівня безпеки та зручності громадян, які його перетинають», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що цей блокпост розташований на трасі Київ-Харків-Довжанський на виїзді з Бахмута. Щодня крізь нього проходить близько тисячі громадян, 300 автомобілів. На стоп-контролі цілодобово несуть службу працівники Бахмутського відділу поліції та придані сили поліцейських з Рівненської області.

На блокпості збудовані робочі модулі для проходження перевірки громадянами. Блокпост укріплений захисними спорудами, облаштовані зручні місця для очікування громадян та проживання поліцейських.

На оснащення поліції надійшли також технічні новинки – спеціальні прилади з камерами та функцією нічного бачення для обстеження транспортних засобів у важкодоступних місцях.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: