fbpx
Сьогодні
16:03 21 Жов 2018

У Києві визначили Велопрацедавця-2018

У конкурсі серед українських роботодавців «Велопрацедавець 2018» перемогла IT-компанія Intellias. Церемонія нагородження конкурсу відбулась 18 жовтня в Американському домі в Києві.

Організатором конкурсу є громадська організація «Асоціація велосипедистів Києва».

«Велосипедом на роботу їздить дедалі більше людей у Києві, але не всі мають відповідні умови на робочому місці. «Велопрацедавець року» – щорічний конкурс, який відзначає найбільш bike-friendly офіси в Києві та заохочує роботодавців створювати найкращі велоумови на робочих місцях. Велокультура є інструментом корпоративної соціальної відповідальності, який підвищує продуктивність і здоров'я співробітників і створює позитивний імідж», – заявила координаторка конкурсу «Велопрацедавець 2018» Маріанна Маршаленко.

У Києві визначили Велопрацедавця-2018

За умовами конкурсу перемогу та Кубок Велопрацедавця отримує компанія, організація чи установа, що пропонує найкомфортніші велоумови для співробітників: щонайменше встановила велопарковку, має місце для переодягання та душ і заохочує співробітників їздити велосипедом на роботу. Мета конкурсу «Велопрацедавець 2018» – популяризація велосипеда як транспорту і розвиток велосипедної інфраструктури в Києві та містах-супутниках. Компанії також проявляють свою активну позицію на шляху до комфортного міста.

Фіналістами конкурсу «Велопрацедавець 2018» стали 13 компаній та установ: Intellias (1 місце), «А+С Україна» (2 місце), 6-Systems (3 місце), Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, бізнес-центр «Іллінський», UNIT Factory, Wargaming, Національний банк України, ЛІГА: ЗАКОН, фармацевтична фірма «Дарниця», «Ашан Україна», IMMER Ukrplastic, Ubisoft. За умовами конкурсу в ньому не можуть брати участь переможці попередніх років.

У 2018 році конкурс проходить у дев'ятий раз. Титул «Велопрацедавця року» здобули юридична фірма EVERLEGAL (2017), група компаній інтернет-торгівлі EVO.company (2016), ІТ-компанії ZEO-Alliance (2015) і Luxoft (2014), медіахолдинг 1+1 (2013), ІТ-компанії Ciklum (2012), Melexis Ukraine (2011), GlobalLogic (2010).

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: