fbpx
Сьогодні
Фото, відео 21:34 20 Жов 2018

В Австралії офіційно стартували "Ігри нескорених"

У суботу в австралійському місті Сідней відбулась офіційна церемонія відкриття змагань "Ігри Нескорених-2018" (Invictus Games-2018), участь в яких візьме збірна України.

Відео з церемонії відкриття оприлюднили на сторінці у Facebook Міністерства оборони України.

Сьогодні у Сіднеї відбулася офіційна церемонія відкриття "Ігор Нескорених" . Серед 18 країн-учасників – національна збірна України. 15 українських воїнів, чия сила духу сильніша над усе, невдовзі розпочнуть змагання у різних видах спорту серед військовослужбовців, що отримали поранення.Вболіваємо за нашу збірну України! #InvictusGames2018 #IG2018 #GameOnDownUnder #MakeYourMarkDownUnder #InvictusGamesTeamUkraine #Нескорені#ІгриНескорених2018Більше фото на нашому flickr, переходьте за посиланням: https://goo.gl/hcMAS5

Posted by Міністерство оборони України on Saturday, October 20, 2018

"Сьогодні у Сіднеї відбулася офіційна церемонія відкриття "Ігор Нескорених". Серед 18 країн-учасників – національна збірна України. 15 українських воїнів, чия сила духу сильніша над усе, невдовзі розпочнуть змагання у різних видах спорту серед військовослужбовців, що отримали поранення", – йдеться в повідомленні.

Один з членів збірної України "Ігор Нескорених" Юрій Дмитренко виступив з промовою перед українською громадою Австралії.

Виступ члена збірної України "Ігри Нескорених" Юрія Дмитренко перед українською громадою Австралії. #InvictusGames2018 #IG2018 #GameOnDownUnder #MakeYourMarkDownUnder #InvictusGamesTeamUkraine #Нескорені#ІгриНескорених2018Більше фото на нашому flickr, переходьте за посиланням: https://goo.gl/hcMAS5

Posted by Міністерство оборони України on Saturday, October 20, 2018

На офіційній сторінці української команди "Ігор нескорених" у Facebook відзначається надзвичайно святкова та піднесена атмосфера церемонії відкриття.

Церемонія відкриття Invictus Games Sydney 2018 presented by Jaguar Land Rover у розпалі! Надзвичайно святкова та…

Posted by Invictus Games: Team Ukraine on Saturday, October 20, 2018

Цьогоріч Україну на змаганнях представлятимуть 14 чоловіків та одна жінка. Українці змагатимуться у 6 видах спорту: пауерліфтингу, веслуванні на тренажерах, легкій атлетиці, плаванні, стрільбі з лука та велоспорті на шосе. Проходитимуть цьогорічні "Ігри нескорених" до 27 жовтня.

Invictus Games – міжнародні спортивні змагання в паралімпійському стилі, які заснував у 2014 році британський принц Гаррі, мета змагань – вшанування військових ветеранів, підтримка їх реабілітації та адаптаційна допомога людям, які були поранені та втратили здоров'я під час військової служби.

Українська збірна вперше взяла участь у міжнародних змаганнях "Ігри нескорених" минулого року: тоді українці (їх було п'ятнадцятеро) здобули 14 медалей: вісім золотих, три срібні та три бронзові.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: