fbpx
Сьогодні
20:24 18 Жов 2018

Справа Гандзюк: суд залишив під вартою ще одного підозрюваного

Фото visti.ks.ua

Суд вирішив залишити під вартою Микиту Грабчука, підозрюваного у справі Катерини Гандзюк.

Зокрема, підозрюваного залишили під вартою до 3 грудня 2018 року включно, пише Укрінформ.

Під час судового засідання сторона обвинувачення просила суд в повному обсязі задовольнити клопотання про продовження тримання під вартою Грабчука до 3 грудня 2018 включно.

Підозрюваний і його адвокат просили суд відмовити в задоволенні клопотання сторони обвинувачення. Правозахисник Грабчука Сергій Дубейко попросив суд обрати для підзахисного замість утримання під вартою цілодобовий домашній арешт.

Напад на виконуючу обов'язки керуючого справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк було скоєно 31 липня в Херсоні. Невідомий облив її сірчаною кислотою, в результаті чиновниця отримала хімічні опіки тулуба, руки і обличчя (більше 35% тіла).

Постраждалу з опіками доставили в реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні, а потім перевели в Київ. Медики оцінювали її стан як стабільно важкий.

Чотирьох підозрюваних (безпосереднього виконавця замаху, покупця сірчаної кислоти і двох чоловіків, які підозрюються в організації та співучасті в скоєнні замаху на вбивство) суд заарештував на 60 діб без права внесення застави. П'ятого суд відпустив під цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю. Пізніше Херсонський міський суд вирішив продовжити термін тримання під вартою підозрюваному в справі Гандзюк Сергію Торбіну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: