fbpx
Сьогодні
17:31 10 Жов 2018

Усі на Prometheus: в Україні запустили безкоштовний онлайн-курс про реформи

Чому реформи тривають так довго, для чого потрібна демократія та як працює держава? На ці питання хочуть відповісти розробники українського онлайн-курсу «Механіка реформ».

Платформа онлайн-освіти Prometheus разом із провідними реформаторами України підготувала безкоштовний «курс політекономії для всіх». Так, кожен, хто зареєструється, зможе дізнатися про те, як будувати нові інститути поведінки у державі, чому реформи відбувається важче у демократичному суспільстві, ніж у авторитарному, та чому так важливо будувати ефективну бюрократію.

Курс повністю безкоштовний. Навчання розпочнеться 10 жовтня, а для того, щоб отримати доступ, потрібен лише інтернет та реєстрація на сайті.

Іван Примаченко, засновник платформи Prometheus, каже, що ідея створити курс виникла у Владислава Рашкована, який зараз працює заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду.

Півтора роки тому він організовував в Києві подію, щоб реформатори змогли поділитися один з одним досвідом того, як успішно модернізувати державу.

Тоді ж Рашкован запропонував створити повноцінний безкоштовний онлайн-курс на Prometheus, щоб доступ до досвіду найкращих реформаторів отримали всі бажаючі.

Навчання доступне у будь-який час доби. Після завершення курсу можна отримати сертифікат.

Серед лекторів онлайн-курсу:

Олександр Стародубцев
Уляна Супрун
Ігор Смілянський
Зураб Аласанія
Олексій Соболєв
Андрій Мотовиловець
Юрій Бугай
Ярослав Железняк
Олексій Мовчан

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: