fbpx
Сьогодні
08:31 09 Жов 2018

Доба в ООС: троє бійців ЗСУ поранені, окупанти втратили 11 осіб

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора противники 36 разів відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 12 разів – із забороненої Мінськими угодами зброї.

Російські окупаційні війська гатили з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Під ворожі обстріли потрапили позиції в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Луганське, Травневе, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Позиції у районі Кримського, Луганського, Водяного та Лебединського накрили вогнем з мінометів калібру 120 мм. Вороги використовували міномети 82-го калібру для обстрілу позицій поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського та Травневого.

Захисники Широкиного зазнали обстрілів з зенітної установки ЗУ-23-2. По оборонцях Новотошківського, Троїцького, Водяного та Лебединського били з озброєння бойових машин піхоти.

"В ході бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. За даними розвідки, протягом доби 5 окупантів знищено та 6 – поранено", – повідомили у штабі.

Сьогодні, 9 жовтня, російські найманці вже 2 рази обстріляли позиції біля населених пунктів Павлопіль та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: