fbpx
Сьогодні
16:43 06 Жов 2018

6-та у світі: агрогігант Syngenta відкрив в Україні лабораторію інновацій

Один із найбільших у світі виробників засобів захисту рослин і насіння компанія Syngenta відкрила в Києві лабораторію цифрових інновацій (Digital Innovation Lab), що стала шостим майданчиком в глобальній мережі лабораторій компанії.

Про це повідомив керівник глобального напрямку цифрових технологій компанії Syngenta Бенджамін Нінійо, передає Інтерфакс-Україна.

"Наші лабораторії в інших країнах зосереджені на дослідженнях і вивченні споживчого попиту на цифрові продукти, розробці концепцій і створенні прототипів продуктів. Українська лабораторія доповнить їхню роботу, пропонуючи повний цикл розробки рішень – від досліджень і моделювання тестових зразків цифрових продуктів до створення робочих версій, готових до запуску з реальними користувачами і інтегрованого з системами Syngenta", – сказав він.

За його словами, Syngenta за останні півтора року запустила п'ять аналогічних проектів у різних країнах світу. Зараз лабораторії функціонують у США, Китаї, Індії, Сінгапурі та Великій Британії.

Офіс лабораторії у Києві розташований в інноваційному та технологічному парку Unit.city.

Ця лабораторія є самостійною одиницею організації зі своїм штатом фахівців і планом активностей. Вона оснащена необхідним обладнанням і програмним забезпеченням, що дозволяє створювати цифрові продукти широкого спектра в сфері WEB-розробок, big data, мобільних додатків, віртуальної реальності, інтернету речей.

Зазначається, що агрогігант планує зробити лабораторію флагманським постачальником послуг і продуктів для аграріїв України та Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: