fbpx
Сьогодні
Відео 16:08 04 Жов 2018

IX Міжнародний мотофестиваль GoldWing в Ужгороді: учасники поділилися враженнями

В Ужгороді на 9-й мотофестиваль Gold Wing Ukraine зібралися понад 200 байкерів з майже 30 країн Європи.

"На мотоциклі GoldWing я їжджу з 2004 року. Люблю Україну, її атмосферу, людей, тому приїжджаю щоразу", – розповів байкер Павел з Польщі.

"Увесь цей час, а це вже 13 років, наш клуб працював на імідж нашої країни, на імідж України. 95% мотоциклістів тут – іноземці, котрим ми хочемо показати нашу країну, культуру, якою дуже пишаємося", – поділився президент клубу Gold Wing Ukraine Валентин Мазуренко.

"На цих зльотах ми демонструємо нашу націю, нашу країну. Ми дуже раді приїхати в Україну. Коли їздиш на мотоциклі, то бачиш багато речей. Та найголовніше – ти відчуваєш свободу", – сказали Лайф і Уля з Данії.

Організатори підготували для учасників насичену розважальну програму. Так, на другий день фестивалю байкери вирушили на екскурсію в одну з найдавніших українських фортець – Мукачівський замок "Паланок". Там же відвідали історичний музей та експозицію АТО.

Фінал фестивалю – церемонія нагородження учасників у різних номінаціях. Найстарішим байкером фестивалю став мотоцикліст із Польщі, а наймолодшим – австрієць. Призи вручали й тим, хто проїхав найбільшу дистанцію – це учасники зі Швеції та Португалії. Перше місце за найкращий мотоцикл завоював португалець Леонель Коста.

"Два роки тому я приїжджав в Україну і теж отримував перше місце. Тут хороша музична система. Цьому байку 6 років, він дуже класний. Наступного року обов'язково ще приїду", – зазначив Леонель Коста.

Наступний ювілейний 10-й мотозліт прийматиме Львів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: