fbpx
Сьогодні
09:23 03 Жов 2018

Корупційна верхівка Румунії почала кампанію за вихід країни з ЄС, - ЗМІ

Провладні сили розпочали кампанію ROEXIT – вихід Румунії зі складу Європейського союзу.

Про це повідомляє Балканський оглядач за посиланням на Romania inside та Hotnews

Даніель Драгомир, колишній полковник Служби розвідки Румунії, який нещодавно заснував націоналістичний рух під назвою Румунія 3.0, заявив про необхідність виходу Румунії з Європейського Союзу.

Пост Драгоміра був проілюстрований логотипом ROEXIT.

Драгомир зробив цей допис у Facebook після слухань у Комітеті з питань громадянських свобод, правосуддя та внутрішніх справ Європейського Парламенту (LIBE), на якому перший віце-президент Європейської комісії Франс Тіммерманс критикував реформу правосуддя, проведену Бухарестом та референдум щодо визначення поняття шлюбу.

Як відомо, румунською правлячою коаліцією були внесені зміни до цілої низки законів, які ускладнили переслідування корупціонерів, що спричинило масові акції протесту та незадоволення офіційного Брюсселя.

Колишній прем'єр-міністр Румунії Дачіан Ціолос, засновник Румунського спільного руху (RO+), заявив, що запуск кампанії ROEXIT є частиною плану влади, над яким вона вже дуже давно працює.

На його думку, їхня мета вийти зі складу ЄС, аби закріпитися у владі та далі грабувати країну.

Тим часом румунські медіа наводять докази того, що активне поширення в мережи заяви Даніеля Драгомира – це російська пропагандистська кампанія.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: