fbpx
Сьогодні
15:21 02 Жов 2018

У Сенцова загострення: з'явилася серцева недостатність і проблеми з печінкою

У бранця Кремля Олега Сенцова загострення проблем зі здоров'ям: з'явилася серцева недостатність і проблеми з печінкою та нирками.

Про це повідомив його адвокат Дмитро Дінзе, передає Радіо Свобода.

"Так, загострення у нього (Сенцова – ред.). У нього проблеми з серцем – серцева недостатність. Також ревматизм нижніх кінцівок, з'явилися проблеми з печінкою і нирками, бо на тлі голодування у нього змінився стан крові", – сказав він.

За його словами, російські лікарі Сенцову призначили певні ліки, глюкозу та поживні суміші.

28 вересня Сенцова вивозили з колонії російського Лабитнангі в міську лікарню "для планового обстеження". З огляду на результати проведеного обстеження, російські лікарі провели корекцію лікування Сенцова.

11 вересня двоюрідна сестра режисера Наталя Каплан розповіла, що стан Сенцова погіршується. За її словами, кровоносна система режисера "не справляється з доставкою кисню в життєво необхідні органи".

Нагадаємо, що 14 травня 2018 року засуджений в Росії український режисер Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв'язнів, які перебувають в російських в'язницях.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: