fbpx
Сьогодні
Фото 10:01 02 Жов 2018

Брати Кличко потрапили до Книги рекордів Гіннеса

Брати Віталій та Володимир Кличко були занесені до Книги рекордів Гіннеса як брати-чемпіони, які провели найбільшу кількість боїв на професійному ринзі.

Про це повідомляється на сайті мера Києва Віталія Кличка.

"Віталія та Володимира Кличків внесли до Книги рекордів Гіннеса, як братів-чемпіонів, які на двох провели найбільшу кількість боїв. Про це оголосили на гала-вечорі 56-го конгресу Всесвітньої боксерської ради (WBC), який сьогодні відкрився в Києві", – зазначається у повідомленні.

Мер столиці зазначив, що ця нагорода стало для нього несподіванкою

"Наш з Володимиром рекорд – це рекорд усіх, хто підтримував братів-Кличків, хто вболівав за нас та за Україну. Адже ми завжди відстоювали честь нашої країни", – сказав чемпіон WBC Віталій Кличко.

Нагадаємо, з 1 по 5 жовтня в Києві проходить Конгрес Всесвітньої боксерської ради (WBC). До столиці України прибули світові легенди боксу Леннокс Льюіс, Ерік Моралес, Евандер Холіфілд та інши легендарні боксери.

Прибули також президенти федерацій країн-членів WBC, судді, спортивні менеджери та функціонери. Всього в столицю України для участі у конгресі приїхало близько 700 учасників зі 166 країн світу.

Кличко Кличко

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: