fbpx
Сьогодні
10:21 13 Вер 2018

Силовики в Криму затримали двох активістів, а третій безслідно зник

Російські силовики в окупованому Криму проводять обшуки в будинку активіста "Кримської солідарності" Османа Бєлялова, який зник безвісти.

Про це повідомляє прес-центр "Кримської солідарності" у Facebook.

З'ясувалося, що силовики зранку проводять обшук у будинку Бєлялова, який займається соціально-побутовими проблемами сімей політв'язнів, а також активно бере участь в організації свят.

Повідомляють, що під будинок Бєлялова приїхали поліція, Росгвардія та спецназ.

Під час обшуку Бєлялова не було вдома – він напередодні поїхав до Сімферополя у справах, однак не доїхав до місця призначення та не виходить на зв'язок.

"У Османа троє дітей: всі дошкільнята, наймолодшій – 2,5 місяця. Крім цього, на його утриманні зараз сім'я брата політв'язня Бєлялова Мемета, якого безпідставно заарештували та утримують в СІЗО. Літні батьки хворіють, у матері цукровий діабет, проблеми з тиском", – розповідають у групі.

При цьому силовики встигли затримати Селіма Тейфукова та Ельдара Умерова, які просто знімали обшук на мобільні телефони.

"Спочатку до хлопців підійшли співробітники поліції і попросили документи, і відразу ж, люди в масках затримали активістів, обмеживши їм свободу пересування. Зараз вони перебувають у силовиків", – підсумували у відомстві.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: