fbpx
Сьогодні
21:49 09 Вер 2018

Трагічна ДТП у Одесі: лікарі повідомили про стан постраждалих

Один з постраждалих в ДТП у Одесі перебуває у важкому стані, ще троє – уже пішли з лікарні.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на лікарів.

Як відомо, двоє осіб загинули на місці. Повідомляли, що ще один потерпілий помер у кареті швидкої допомоги. Проте згодом цю інформацію спростували.

"Сьогодні стан його стабільно важкий. За статистикою дуже високий відсоток летальності при отриманні таких пошкоджень. Це політравма", – зазначив головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №1 Євген Григор'єв.

В історії хвороби замість прізвища – невідомий. При ньому не було ні телефону, ані документів. У потерпілого – часткова ампутація передпліччя і тяжкий травматичний шок. Його прооперували.

Іще троє потерпілих дістали легких травм. Вони уже пішли з лікарні. Хлопець двадцяти одного року – курсант із переломами обох ніг – на лікуванні у військовому шпиталі. Потрапив до лікарні й водій BMW.

"Винуватець ДТП був госпіталізований, мав струс головного мозку, забої м'яких тканин, пошкодження волосистої частини голови … Вранці його забрали з лікувального закладу без загрози його здоров'ю", – заявив Григор'єв.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: