fbpx
Сьогодні
12:44 21 Сер 2018

Організатор "вбивства" Бабченка Борис Герман визнав провину, - ЗМІ

Підозрюваний в організації вбивства опозиційного російського журналіста Аркадія Бабченка Борис Герман визнав свою провину та пішов на співпрацю зі слідством.

Про це пише "Цензор.Нет" з посиланням на кілька джерел.

Водночас умови цієї угоди джерела не розкривають.

В свою чергу, адвокат Германа Євген Солодко в коментарі Громадському заявив, що підписав зобов'язання про нерозголошення інформації та назвав плітками визнання вини.

"Нехай вони пошлються на конкретне джерело, це джерело скоїло злочин. Незалежно від ситуації — у мене зобов'язання про нерозголошення", – сказав адвокат.

Прокурор у справі Германа Руслан Кравченко сказав Громадському, що йому невідомо про угоду зі слідством, після чого додав, що зараз "зарано щось коментувати".

6 серпня Шевченківський районний суд Києва залишив під вартою Бориса Германа, якого слідство називає організатором замаху на опозиційного російського журналіста Аркадія Бабченка.

Нагадаємо, смерть Бабченка була інсценована, але замах на нього готувався, заявили тоді в СБУ.

В СБУ заявили, що для вбивства Бабченка спецслужби РФ завербували українця та заплатили $40 тисяч. Завербований українець, який називається правоохоронцями "організатором убивства", найняв для виконання завдання знайомого — учасника бойових дій на Донбасі (виконавця). Останній отримав 30 тисяч доларів, а організатор залишив собі 10 тисяч доларів за посередництво. Однак виконавець убивства співпрацював з СБУ.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: