fbpx
Сьогодні
10:56 20 Сер 2018

Невідомі у формі Нацкорпусу і Правого сектору напали на неповнолітню "неформалку" в Києві

У столиці невідомі у формі з нашивками Правого сектору і Національного корпусу напали на неповнолітню дівчину-неформалку.

Про це пише у Facebook батько дівчини Дмитро Дубицький.

"Сьогодні напали на мою неповнолітню доньку. Серед білого дня, в людному місці, на Контрактовій площі. Нападників було троє, приблизно 20-ти річного віку, в напів-військовому одязі (була і символіка, але про неї нижче)", – пише він.

За його словами, його дочка в той час спілкувалася зі знайомими, а одягнена була неформально – футболка з принтом, значки рок-груп, фарбована пасмо волосся.

"Борці за моральність" причепилися з ідіотськими питаннями, зірвали з шиї кулон. Навколишні обурилися і почали їх відтісняти. Один з покидьків вирвався і залив обличчя дочки з газового балончика, після чого всі троє втекли", – пише він.

Проте на цьому історія не скінчилася, нападники згодом повернулися і сильно вдарили її по обличчю, після чого знову втекли.

"Спасибі патрульним і лікарям "швидкої", небайдужим – перша допомога була надана вчасно, нас на "швидкій" відвезли в Медмістечко, оглянув лікар-офтальмолог. Можна сказати, що від сильного пошкодження очей врятували контактні лінзи, інакше наслідки могли бути куди гірше. Але хімічний опік є", – пише батько дівчини.

З його слів, ця група молодиків регулярно орудує в центрі Києві, де ображає та б'є підлітків за їхній зовнішній вигляд.

"Хлопця можуть побити за чубок або "підкотити" штани, дівчину – за пірсинг або фарбоване волосся. Вже більше півтора року я чую від дочки розповіді про це. Конфлікти з "нациками" (так їх називають наші діти) у неї були і раніше, доходило і до бійки, але так, як сьогодні – вперше", – пише він.

Крім того, дані особи ходять у формі зі знаками розрізнення Правого сектору і Національного корпусу.

"Упевнений на 100%, що ніякого відношення до даних організаціям ця боягузлива гопота (тікають від простих перехожих, нападають тільки на тих, хто явно слабкіше їх) не має. Але питання – а чи потрібна цим організація така "реклама"?", – зазначив він.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: