fbpx
Сьогодні
11:53 16 Сер 2018

Влада Києва пояснила, чому Хрещатик затопило водою на 20 см

Київ так сильно постраждав від негоди через те, що зливоприймальні решітки були забитті листям та іншим сміттям.

Про це під час брифінгу розповів заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв, повідомляє Рубрика.

За його словами, він ще не бачив таких наслідків негоди на Хрещатику, як після цього нічного дощу. Зокрема, можна було побачити 10-сантиметровий прошарок мулу, який пересувався вздовж обох сторін вулиці.

За словами чиновника, листя, мул та гілки нібито і стали причиною заблокування зливоприймальних решіток.

"Таким чином Хрещатик мав серйозні підтоплення. Але, знову ж таки, тут вже оперативна реакція автодору дала змогу нам швидко впоратися з такою ситуацією", – сказав Пантелеєв.

Тим часом генеральний директор комунальної корпорації "Київавтодор" Олександр Густєлєв зауважив, що на певних ділянках вулиці залишки води складали 20 см. Можна було побачити, як там плавають не лише гілки, а й речі з ринків та кіосків.

Говорячи про такі наслідки негоди, Густєлєв додав, що на Хрещатику "такого ніколи не було". Втім, за кілька годин наслідки грози ліквідували.

Нагадаємо, у Києві вночі пройшов сильний грозовий дощ, в результаті чого було підтоплено низку вулиць.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: