fbpx
Сьогодні
14:37 13 Сер 2018

Генштаб Росії має військові плани по захопленню України до Дніпра, - генерал

Росія все ще націлена на захоплення всієї території лівобережної України, тому стягує ракетні війська до Азовського моря.

Про це розповів генерал-лейтенант запасу, колишній заступник голови Генштабу Ігор Романенко, передає Обозреватель.

Говорячи про небезпеку російської агресії в Азовському морі, Романенко розповів, що в першу чергу для Кремля це нові можливості з веденню бойових дій проти України з моря та суходолу.

"Вони побудували цей "русскій мір","новоросію", але їхня націленість на південні і східні наші області… Взагалі, у них у Генштабі є плани "до Дніпра", – заявив він.

На думку генерал-лейтенанта, у Заходу є важелі для протидії подібним випадам Росії. Він розповів про звернення України до Америки та ЄС із проханням ввести санкції проти чорноморських російських портів, адекватні тим діям і збиткам, які завдають росіяни Україні.

"Але поки що у нас немає відповідних рішень з боку американців і ЄС, щодо того, що такі санкції будуть розроблені найближчим часом і реалізовані. Триває робота над цим, а в цей час ми ще раз повертаємося до того, що Україна зазнає істотних втрат", – резюмував Романенко.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: