fbpx
Сьогодні
15:33 11 Сер 2018

Жахлива ДТП під Запоріжжям: водій автобусу не мав права на перевезення пасажирів

Водій мікроавтобуса, який став учасником смертельної дорожньо-транспортної пригоди у Запорізькій області, не мав дозвільних документів для перевезення пасажирів.

Про це заявив голова Національної поліції України Сергій Князєв, повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Попередньо встановлено, що водій мікроавтобуса не мав жодних дозвільних документів на перевезення пасажирів та здійснення такого виду діяльності. Наразі курортний сезон, тому підвищений попит на перевізників. Саме цим і користуються деякі власники автотранспорту в гонитві за прибутками. Вони не зважають на відсутність дозвільних документів для переведення пасажирів, а нерідко їх не зупиняє навіть відсутність водійського досвіду", – сказав він.

Також водію, який був за кермом вантажного автомобіля "КамАЗ", що зіткнувся з мікроавтобусом у Запорізькій області, внаслідок чого загинуло шестеро людей, повідомили про підозру.

"Йому оголошено підозру за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ", – сказала речниця поліції Запорізької області.

Також, за її словами, сьогодні в одному з судів Запоріжжя планується обирати водію вантажівки запобіжний захід.

Нагадаємо, 10 серпня 2018 року на трасі "Харків-Севастополь" у Запорізькій області сталося зіткнення вантажного автомобіля "КамАЗ" з мікроавтобусом. У результаті ДТП загинуло шестеро людей, серед яких п'ятеро дітей. Ще 12 осіб отримали травми.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: