fbpx
Сьогодні
09:30 10 Сер 2018

Нові санкції США проти РФ є оголошенням економічної війни, - Медведєв

В уряді Росії назвали нові санкції США оголошення економічної війни і погрожують діями у відповідь.

Про це заявив прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв, передає ТАСС.

"Розмови про майбутні санкції я б не хотів коментувати, але можу сказати одне: якщо почнеться щось типу заборони діяльності банків або використання тієї чи іншої валюти, то це можна буде назвати абсолютно прямо, це – оголошення економічної війни",  – сказав він.

Медведєв зазначив, що Росія буде реагувати на санкції економічними, політичними та "у разі необхідності, іншими методами".

За його словами, американські санкції є обмеженням "економічної могутності" Росії та вводяться для того, щоб прибрати країну з числа потужних конкурентів на міжнародному полі.

При цьому Медведєв визнав, що санкції так чи інакше впливають на економіку країни.

"Нічого хорошого в цьому немає, тому що будь-якого роду обмеження в кінцевому рахунку позначаються на самопочутті економіки, на русі курсу валют", – підсумував він.

Нагадаємо, раніше США оголосили, що наприкінці серпня запровадять нові санкції проти Росії, заявивши, що Москва порушила міжнародне право, застосувавши отруйну речовину Новачок в британському Солсбері. Обмеження торкнуться експорту в Росію пов'язаних з нацбезпекою електронних пристроїв подвійного призначення і їх компонентів.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: