fbpx
Сьогодні
22:15 08 Сер 2018

Заява Порошенка: Україна збільшить масштаби Sea Breeze

Президент України Петро Порошенко вважає, що завдяки військовим навчанням «Сі Бриз-2018» був зроблений великий крок вперед щодо підвищення рівня взаємодії та координації ВМС України і військових сил країн-союзників.

Про це він написав у Facebook.

«Оцінка менторів з 8 країн-членів Альянсу чітка та однозначна – завдяки навчанням був зроблений великий крок вперед щодо підвищення рівня взаємодії та координації ВМС України та військових сил країн-союзників. І військові навчання «Сі Бриз-2018» – це не лише підвищення такої взаємосумісності, а й нарощування рівня морської та польової виучки та злагодження багатонаціональних підрозділів», – йдеться у повідомленні.

#SeaBreeze2018

Цього року у військово-тактичних навчаннях «Сі Бриз- 2018» взяли участь представники 19 країн-членів НАТО та союзників. Оцінка менторів з 8 країн-членів Альянсу чітка та однозначна – завдяки навчанням був зроблений великий крок вперед щодо підвищення рівня взаємодії та координації ВМС України та військових сил країн-союзників. І військові навчання «Сі Бриз-2018» – це не лише підвищення такої взаємосумісності, а й нарощування рівня морської та польової виучки та злагодження багатонаціональних підрозділів. Наша співпраця засвідчує єдність і готовність разом захистити мир і спільні цінності. У планах же наступного року – збільшити контингент військових-учасників навчань, особливо військово-морських сил, та розширити райони проведення навчань «Сі Бриз-2019». #SeaBreeze2018 #УкраїнаНАТО #NATO

Posted by Петро Порошенко on Wednesday, August 8, 2018

Глава держави також додав, що «співпраця засвідчує єдність і готовність разом захистити мир і спільні цінності».

«У планах же наступного року – збільшити контингент військових-учасників навчань, особливо військово-морських сил, та розширити райони проведення навчань «Сі Бриз-2019», – зазначив Президент.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: