fbpx
Сьогодні
22:08 07 Сер 2018

Резонансна заява: Гейтс розповів, що Манафорт допомагав Порошенку

Колишній партнер Пола Манафорта Рік Гейтс на суді заявив, що екс-радник Віктора Януковича допомагав Петру Порошенко.

Про це повідомляє УП з посиланням на The New York Times.

Гейтс засвідчив, що Манафорт продовжував працювати в Україні після того, як його головний клієнт Віктор Янукович втік з України у 2014 році.

Манафорт підписав консалтинговий контракт з новою партією "Опозиційний блок", яка, за словами Гейтса, була створена та частково фінансована тими ж самими олігархами, які виступили на підтримку Януковича.

Партія виграла місця на парламентських виборах у жовтні 2014 року. За словами Гейтса, тоді ж і закінчилась робота (співпраця Манафорта з "Опозиційним блоком" – УП).

"Він (Гейтс – УП) також розповів, що він та Манафорт допомагали Петру Порошенку, нинішньому президенту України, на безоплатній основі", – зазначає видання.

NYT поцікавилося у представника адміністрації Порошенка Дмитра Шимківа про те, чи знає він про цю співпрацю.

Шимків відповів, що не знає про неї.

"Це було б помітно, якби між Манафортом та Порошенком існував би хоч якийсь зв'язок, бо прихильники Трампа критикували адміністрацію президента Порошенка за критику Манафорта під час президентської кампанії, щоб допомогти Гіларі Клінтон", – зазначає видання.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: